Joker's Daughter - The Last Laugh (2009)

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

13. The Bull Bites Back
  14. Yellow Teapot
tuktak
danger mouse!
alhoewel zijn invloed dit keer op de achtergrond blijft, is zijn naam bij een project altijd reden om te gaan luisteren. deze plaat is folky maar fris, zoals producties van danger mouse altijd zijn.
geen klassieker, maar wel een heerlijk relaxed plaatje om op te zetten.

avatar van muziekobsessie
danger mouse is een eerste klas klootviool, hiphoppers die ineens folk kunnen produceren is belachelijk. En dat bewijst maar is dat hiphop nu zo'n nietszeggend genre is geworden.

avatar van Koenr
Wat een onzin.

avatar van josbosvos
muziekobsessie schreef:

Zo, de onkunde spat wel weer af van dit bericht. Het is duidelijk dat je nauwelijks iets van het genre af weet. Dat hip hop anders was in de jaren 90' is zeker waar, dat het nu toch wat minder is dan toen, zeker waar. Nietszeggend, dáááácht het niet. Ook nu heeft het genre genoeg te bieden, ook al zal dat waarschijnlijk voor het grote publiek vaak onopgemerkt blijven. Wat je zegt over Danger Mouse is ook bespottelijk, Danger Mouse is altijd een all-rounder geweest, heeft voor verschillende artiesten binnen verschillende genres geproduceerd en is goed in wat hij doet. Het feit dat hij niet binnen de denkbeeldige lijntjes kleurt die jij hem hebt toegedient betekent niet dat hij een eerste klas klootviool is, hij verbreed immers alleen zijn muzikale horizon, wat in geen geval belachlijk is (mits diegene natuurlijk weet wanneer hij moet stoppen ).

Dat je dan een conclusie trekt over een genre, waar je zelf al geen verstand van hebt, is natuurlijk klinklare onzin. Danger Mouse is in geen geval iemand die de sound van de hedendaagse hip hop vertegenwoordigd, hoewel hij daar natuurlijk wel bijdrages aan heeft gedaan. Die link die je legt tussen Danger Mouse die folk produceert en de nietszeggendheid van hedendaagse hip hop mag je me wel eens gaan uitleggen, want ik vind je uitspraak bespottelijk.

avatar van MJ_DA_MAN
muziekobsessie schreef:
Het is nooit te laat om een bericht te belonen met een welverdiende . Bij deze dus.

avatar van Niek
Eigenlijk eerste plaatje van DangerMouse waar ik niet zo kapot van ben. Die Helena heeft gewoon geen fijne stem en verder is het op het sterke begin na nergens spannend.