Noa - Noa & the Solis String Quartet Live in Israel (2006)

1 stem

20. Santa Lucia Luntana
  21. Torna a Surriento
  22. Beautiful That Way
  23. Shalom Shalom
Zowel op dvd als cd verschenen: een optreden met the Solis String Quartet opgenomen in Israel op 28 april 2005.
Dat Noa vaker met een klassiek strijkersensemble werkt laat ze horen op met name haar hebreeuwse albums, echt verrassend is deze cd dus niet te noemen.
Wel is het zo dat the Solis String Quartet vrij dominant aanwezig is op dit album en daarmee een groot stempel drukt op het geheel.
Waar het op de albums soms verstild klinkt daar wil het quartet hier nog al eens rijkelijk versieren. Aangezien ik niet zo'n live-album fan ben is dat niet echt een bezwaar want je krijgt er andere versies door en of die je smaak zijn t.o.v. de originelen is dan van minder belang want het is in elk geval een aanvulling op de collectie. Ikzelf hou nogal van strijkers dus ik kan hier wel blij van worden. Echte Noa fans zullen hier en daar misschien even moeten slikken van de overdaad.