Noa - Genes & Jeans (2008)

1 stem

Israƫl
Label: Decca

1. Waltz to the Road (4:06)
  2. Ayelet Chen (Intro) (0:50)
  3. In Your Eyes (Ayelet Chen) (4:08)
  4. The Eyes of Love (3:27)
  5. Dreamer (3:47)
  6. Something Has Changed (3:23)
  7. Ani Tzameh (2:29)
  8. Follow Your Heart (3:12)
  9. Lecha Dodi (Interlude) (0:43)
  10. Heart and Head (3:28)
  11. Lullaby (5:11)
  12. Dala Dala (Interlude) (0:34)
  13. Dala Dala (4:34)
  14. El Ha Maayan (5:05)
  15. Take Me (3:24)
  16. Genes and Jeans (3:01)
  17. The Balancing Act (3:27)
Het lijkt wel of dit album wat verder gaat dan de vorige en toch weet ik wel dat het niet zo is. Ik zou haast willen zeggen dat het wat volwassener klinkt, wat ernstiger misschien. Misschien doordat er wat Arabische elementen doorheen klinken (ze treedt het komende songfestival ook op in duet met de zangeres Mira Awad die Arabisch bloed heeft: Israel is vaak overdreven correct op het festival.........)
Hoe dan ook is het gewoon een mooie cd geworden en weet Noa me telkens wel weer te raken en zo ook op Genes & Jeans.
Hoog tijd dat deze zangeres hier wat meer plaats opeist op het internationale poppodium: ze verdient het wat mij betreft.