John The Revelator - Wild Blues (1970)

1 stem

Blues
Label: Decca

1. John the Revelator (0:46)
  2. I Can't Stop Lovin' You (3:02)
  3. Worried Dreams (5:41)
  4. Charlie's Drive-In (1:39)
  5. Talk to Me Baby (5:01)
  6. Personal Manager (4:35)
  7. Wild Blues (1:37)
  8. Bleeding Heart (4:42)
  9. No Woman (3:12)
  10. Homework (3:05)
  11. Yeah (3:03)
  12. Rockin' Squirrel (3:34)
  13. One Track Mind (4:44)
  14. I Can't Stop Lovin' You (3:22)
  15. Little Red Rooster (4:17)
  16. Worried Dreams (Domi Overveen) (4:51)
Stijn_Slayer
Ik ken enkel Worried Dreams, klinkt goed. Is dit nog steeds te koop?

avatar van Jan 1970
Stijn_Slayer schreef:
Ik ken enkel Worried Dreams, klinkt goed. Is dit nog steeds te koop?

Ja, via de site van de band is deze cd te koop. Ik heb 'm vandaag besteld en ben erg benieuwd. Ook ik ken alleen 'Worried Dreams', ben benieuwd naar de rest van de cd (en de cover 'Little Red Rooster').
Worried Dreams als bonus is opgenomen in 'Domi' te Overveen. Mij als ex Haarlemmer zegt dat helemaal niets, wie wel?

Hendrik68
Ik zou zeggen: plaats een recensie zodra je hem goed hebt beluisterd. Ik ben erg benieuwd naar je bevindingen. Ik vind de Nederlandse Blues uit die tijd met Cuby, Livin' Blues, Blues Dimension en in iets mindere mate de Bintangs erg sterk en later ook Barrelhouse. Van John the revelator als band heb ik nog nooit gehoord.

Edit: Ik zie op hun site een hele rits video's staan. Heb er net een paar gezien, klinkt aardig moet ik zeggen. Over Barrelhouse gesproken. Hier doet John the Revelator met Tineke Schoenmaker I'd rather go blind.

I'd rather go blind featuring Tineke Schoemaker - John the Revelator - johntherevelator.nl