Oleta Adams - Let's Stay Here (2009)

R&B / Soul
Label: E1

1. Feelin' Good (4:54)
  2. Picture You the Way That I Do (4:39)
  3. We Can't Stay Here (5:36)
  4. No Way to Love Me (5:59)
  5. Another Day Has Come and Gone (5:06)
  6. Best That I Can Do (4:29)
  7. Let's Stay Here (5:42)
  8. Don't Explain (5:38)
  9. Yesterday (5:09)
  10. Act of Forgiveness (7:29)
avatar van IntoMusic
Na eigenlijk 8 jaar geen nieuw album te hebben uitgegeven (op een kerstalbum en verschillende verzamelaars na), is ze eindelijk weer terug met een heerlijk album.
Beluisterde net Feelin good van Muse, maar moet zeggen dat ik liever de ingetogen versie van Oleta hoor of natuurlijk het origineel.
Voor de rest zit er eigenlijk geen zwak nummer bij en is dit de ultieme cd om lekker bij te komen op de bank en even te genieten van haar (nog steeds) weergaloze stemgeluid.

avatar van Emile93
Ze blijft een prachtige stem hebben maar ik vind dat de nummers allemaal net te lang doorgaan voor mij. Dat vind ik een minpuntje. Het is een heerlijk rustig album!

avatar van Angelo
Aan de hand van die hoesfoto zou je niet zeggen dat ze daar 56-jaar oud is (!). Ze lijkt eerder 25 ofzo. In Amerika lijkt het merendeel van de vrouwelijke-celebs nooit ouder te worden, of zou het gezegde
black don't crack echt waar zijn?