Wavves - Wavves (2008)

Label: Woodsist

1. Intro Goth (1:25)
  2. Loser Year (2:56)
  3. California Goth (2:24)
  4. Wavves (3:12)
  5. Lover (1:26)
  6. Space Raider (2:25)
  7. Vermin (4:13)
  8. Here's to the Sun (2:30)
  9. Side Yr On (3:08)
  10. Beach Goth (2:32)
  11. The Boys Will Love Us (2:27)
  12. Spaced Raider (2:06)
  13. Yoked (2:32)
  14. Teenage Super Party (1:46)
avatar van sydbarrett
Zelfde idee als de Wavves plaat met 3 V's uit 2009. Alleen is deze íets minder. Wel een mooie hoes, maar dat heeft de nieuwe ook.

avatar van sydbarrett
Blijkt toch een aardige groeier te zijn, want ik vind deze steeds leuker worden.

avatar van dj maus
Geweldige plaat die net zo'n goede eerste indruk maakte als Soul Food van The Oblivians destijds...

Duidelijke overeenkomsten, al zit hier nog een extra laagje Psychocandy overheen gesmeerd.

avatar van bennerd
Ik vind dit echt geweldig. Het lijkt soms nergens heen te gaan en met momenten wordt het wel erg vaag, maar het catchy laagje luchtigheid blijft er bovenop liggen. Heel erg vette muziek!

avatar van bennerd
Belachelijk verslavende plaat. Waarom heeft dit nog zo weinig reacties en stemmen? Heerlijke mix van vrolijke noise en trippy pop-rock.

avatar van Masimo
Rommelige, rammelige noisy pop-liedjes omringd door geflipte en flinke geluidscollages. Erg sympathiek en leuk.