Left Alone - Left Alone (2009)

1 stem

Punk / Ska
Label: Hell Cat

1. Spiked with Pain (2:41)
  2. Branded (2:36)
  3. Sad Story (2:55)
  4. 3 Bottles of Wine (3:32)
  5. Porcelain (2:20)
  6. Bombs Away (2:57)
  7. Brindle (2:02)
  8. Intermission (0:46)
  9. Self Made (1:07)
  10. Wishing Well (2:30)
  11. Empty (2:49)
  12. Low Fidelity (2:18)
  13. Do the Depression (1:34)
  14. Something for Nothing (3:06)
  15. Get Dead (2:06)
avatar van Mr. B
Al wachtende op de nieuwe Rancid, stuiterde ik op dit album. Ik had nog niet van deze band gehoord, toch bestaan ze al sinds 1996.
Erg lekker album en als je Rancid kunt waarderen, dan deze zeker niet links laten liggen

Vijftien zeer aanstekelijke ska/punk liedjes die zeker in je hoofd blijven hangen, vooral Sad Story, Bombs Away en Wishing Well zijn de aanraders. Verder klinkt overal dat heerlijke ska orgeltje tussendoor en worden de baspartijen lekker vet ingezet.

Ik zeg, dat smaakt naar meer...waar zat ik ook al weer op te wachten...oh ja, de nieuwe Rancid.

avatar van gameg
Ja iedereen die Rancid goed vindt kan ook onwijs genieten van Left Alone. Goeie band, goeie plaat!

avatar van lowieke
Haha ik heb deze erop gezet. En ik had zoiets van ik post niet eens wat, er is vast niemand die het kent:P.

Echt topband. Vind deze minder dan voorganger. Maar mischien moet ik deze nog ff vaker draaien. Voor nu een 3

avatar van lowieke
Mr. B, als je left alone nog niet kent. Moet je echt ff dead american radio checken. Die is nog veel beter . Staat ook een fantastisch nummer op met tim armstrong

avatar van Mr. B
Yes, heb ik pas in bezit, binnenkort gaat het volume omhoog.