Diablo Blvd. - The Greater God (2009)

Belgiƫ
Label: [PIAS]

1. The Wolves Are Silent (1:03)
  2. The Day the Moon Howls (4:01)
  3. Vacant World (3:05)
  4. Virus (The Pride) (3:30)
  5. Second Coming (4:50)
  6. Forsaken (The Regret) (5:05)
  7. Sun of Mourning (3:58)
  8. Bow to Me (4:14)
  9. Outcast (4:10)
  10. Sweet Enemy Mine (4:48)
  11. Scarred and Undefeated (5:31)
  12. To Walk the Night (3:32)
avatar van essence
Band van de Belgische stand-up comedian Alex Agnew.

En ze hebben wel héééél goed naar Danzig geluisterd. Maar naar mijn mening is het maar een flauw doorslagje van "the real thing". Zowel muzikaal als zangtechnisch.
Neen, geef mij maar Danzig ipv dit flauw afkooksel.

avatar van CWTAB
Een beetje te clean, deze cd, niet slecht maar had stiekem op meer gehoopt (gezien de line up); mooi artwork dat wel

avatar van rafke pafke
Ik vind dit toch wel een redelijk goed album. OK, het valt direct op dat Alex zijn stem erg veel lijkt op die van Danzig. Maar ik ga er niet mee akkoord dat dit album niet meer dan een aftreksel van Danzig is.

Daarvoor zijn er toch teveel andere invloeden merkbaar. Sowieso klinkt de band ook beter dan Danzig ooit op een album geklonken heeft.

Ik hoor ook invloeden van stonerbands, jaren 90 grunge en rock n' roll a la Peter Pan Speedrock.

Ik wacht wel nog even met quoteren tot ik het album nog enkele keren heb beluisterd.

PriestMaiden
Goed debuut voor de band met frontman Alex Agnew. The Day the Moon Howls, Forsaken, Virus
De vergelijking (vocaal gezien) met Danzig is snel gemaakt. Instrumentaal hebben ze toch ook wel wat te bieden. Heerlijk plaatje 4*

avatar van CWTAB
Nummer twee komt eraan, laatste in het sportpaleis voor Alex' z'n Larger than life voorstelling heel de tijd deze cd voor en na het optreden jammer nog geen nummers van de nieuwe (posters met artwork waren wel al verkrijgen, ahja titel is: Builders Of Empires

PriestMaiden
Voor de fans van Alex: check het nieuwe album, heel hard de moeite

avatar van Supersid
Moest hier geen briljant komiek aan het roer staan, zou deze plaat vast onder de radar vliegen. Doordeweeks plaatje als je 't mij vraagt, niet slecht maar ook niets meer. Alex's vocals zijn nog best in orde, ik vind vooral de muziek matig