True People: The Detroit Techno Album (1996)

Electronic / Dance
Label: React

1. Drexciya - Davey Jones Locker (4:16)
  2. KT-19941 - Aura (7:14)
  3. Anthony Shakir - The Life of a Planet Raider (7:47)
  4. Juan Atkins - The Fusion Pt.2 (6:28)
  5. Derrick May - Wiggin [The Remix] (4:24)
  6. Eddie "Flashin" Fowlkes - R.M.F 60 (7:12)
  7. Stacey Pullen - 8th Wonder (5:26)
  8. Kech & B.Bonds - Zephyr (7:02)
  9. Claude Young - Carma (5:07)
  10. Kenny Larkin - Morph (4:37)
  11. Blake Baxter - Where Is the Love (5:42)
  12. Santonio Echols - Sources (5:01)
  13. Eddie "Flashin" Fowlkes - T.M.F 61 (5:59)
  14. Thomas Barnett - Operation-10 (5:05)
  15. Kevin Saunderson - E-Dancer (6:17)
  16. Alan Oldham - D May 87 (4:26)
  17. 365 Black - Don't Blame It on Me (5:44)
  18. Suburban Knight - The Art of Stalking [Remix] (3:46)
  19. Tony Brown - Gama (6:34)
  20. Little Joe - C.R.X. (6:23)
avatar van John Doe
Lekkere verzamelaar Detroit techno. Een prettig luisterbare selectie is gemaakt door de samensteller Eddie Fowlkes. Heerlijke nummers van hemzelf staan er ook op. Het zijn voor het merendeel geen bekende tracks, maar wel goede en veel goede producers zijn vertegenwoordigd. Alleen Carl Craig en wat producers uit het Underground Resistance kamp ontbreken (Jeff Mills, Robert Hood, Mad Mike). Het nummer van Juan Atkins is trouwens meer jungle dan techno en klinkt best goed.

avatar van doornappel
Het is dat ik een verzamelaar geen 5* geef, anders had deze compilatie van Eddie Fowlkes hem zeker te pakken. Grandioos goede detroit techno!

avatar van brooklyn
Wisselende kwaliteit. Die track van Drexciya is werkelijk geniaal.