Stars on 45 - Longplay Album Volume II (1981)

Label: CNR

1. Star Wars and Other Hits (5:10)
  2. More Stars (6:10)
  3. The Supremes Medley (6:25)
  4. ABBA Medley (8:30)
  5. '45 Stars Get Ready (7:08)
avatar van matthijs
Grappig dat longplay album 1 niet eens te vinden is hier, een van de bestverkochte nederlands LP's in Engeland en America (zie wikepedia). Leuk projectje, klinkt nu beetje gedateerd .

avatar van Madjack71
Longplay Album staat ook vermeld. Dit Longplay Album tussen een dosis lp's erbij gekocht. Destijds gooide Jaap Eggermont hoge ogen met dit project en scoorde ook goed overzee.
Beatles, ABBA, Stevie Wonder e.a. kwamen allen in een heerlijke duopenottiachtige mix aan bod.
Tuurlijk zal het e.e.a. in deze tijd wat achterhaald klinken, maar de aanstekelijkheid van de nummers blijven overeind en zowat iedereen kan wel een groot gedeelte meezingen. Dat is ook wel het leuke aan dit Stars on 45, de korte herkenbare stukjes achter elkaar meezingen en een o ja, die ken ik ook gevoel oproepen.

avatar van Karma_To_Burn
Stiekem toch wel erg leuk om op vinyl te hebben! Gekocht voor een eurootje en daar zeer zeker geen spijt van.