Aesop - As Good as It Gets (1998)

1 stem

13. Heir to the Throne
  14. Where's the Water
  15. Tokyo Dream *
avatar van Sjaakspeare
Ik heb een album van deze man, onder de naam 'Aesop Fables' op mijn pc staan. 'Living the Dream while Awake' heet het, en het is nagenoeg budgetloos tot stand gekomen, lijkt het. Niettemin klinkt het allemaal wel goed; een bekwame MC over aangename beats. Niet dat ik er zeer enthousiast van wordt, maar goed.

Om tot mijn punt te komen: hoe is dit (waarschijnlijk minder armetierige) album?

avatar van MJ_DA_MAN
Monsta Kody heeft die 4* gegeven, dus dan zal het ongetwijfeld wel iets zijn .

RedLightCityBoy
Is Monsta Kody beroemd op musicmeter ofzo ? ik kom overal zijn naam tegen..

avatar van MJ_DA_MAN
Een van de eerste hiphopkenners, lid geworden van de site. Ik zie hem wel een beetje als dé hiphop-head van Musicmeter gezien ik zijn stemmen echt óveral tegen kom, voornamelijk bij platen die ik ook nog wel wil checken in de toekomst. Een soort van voorbeeld gaat me te ver, maar het komt wel in de buurt . Wel jammer dat ie nog maar weinig van zich laat spreken.

avatar van Osiris Apis
Sjaakspeare schreef:

Oh is dat deze Aesop van Living Legends.

Dit vind ik wel een goed nummer van Aesop met Slug.
Moving At The Speed Of Life