Hollander - Side Kicks (1980)

Label: CBS

1. Good Enough to Rock & Roll (3:42)
  2. Psycho Plant (4:45)
  3. Sherwood Hotel (4:40)
  4. Long Time Loving (4:00)
  5. Chique Girls (3:19)
  6. Love Always Goes Where the Money Is (3:41)
  7. Always Something New (6:18)
  8. Never Get Enough (4:23)
  9. McDougalstreet Reunion (1:09)
  10. Empty Record (4:17)
avatar van spoiler
Leuke plaat van Hollander. Twee jaar later waren Cooymans, Englebert en Carlton in Vitesse te vinden. Jan Pijnenburg zou redelijk bekend worden met Doe Maar. Fijne eenvoudige rockplaat die verder helemaal niets gedaan heeft. En als je het mag geloven gedeeltelijk in New York opgenomen.

avatar van Breedbek
Ik sprak afgelopen week iemand die deze plaat nog graag draait.
Zijn versie bleek wat versleten en hij zocht dus een mintversie.
Lijkt me geen makkelijke plaat om te vinden.
Misschien op de jaarbeurs of bij een specifieke handelaar.

avatar van spoiler
Breedbek schreef:
Ik sprak afgelopen week iemand die deze plaat nog graag draait.
Zijn versie bleek wat versleten en hij zocht dus een mintversie.
Lijkt me geen makkelijke plaat om te vinden.
Misschien op de jaarbeurs of bij een specifieke handelaar.

Deze plat is wel in goede staat te vinden hoor. Even geduld hebben en dan loop je er vanzelf een keer tegenaan op een platenbeurs(je).

Volgens mij heb ik deze plaat nog digitaal. Zelf gedigitaliseerd met zo'n goedkoop ION platenspelertje. dat dan weer wel.

avatar van Dibbel
Ik heb de LP nog in nieuwstaat CBS Hollandse persing. Het singeltje Good Enough To Rock & Roll heb ik ook nog. Ga ik ook maar weer eens van zolder halen als het daar wat afgekoeld is.

avatar van Breedbek
Dibbel schreef:

Heb deze lp hier ook en digitaliseren hoeft niet.
Een Linn draaitafel speelt 'm wel af.
Maar leuk er nog eens wat over te lezen.
Destijds werd de plaat geproduceerd door Alfred Lagarde.

avatar van RockSpecial
Ik heb deze LP echt grijs gedraaid! Heerlijke rocknummers die je nooit zat wordt. Toen ik deze LP van Hollander zo her en der liet horen (nam hem vaak mee naar kroegen), dan werd er vaak gevraagd van, wie zijn dat dan ?! Door onbegrijpelijke redenen heeft deze plaat "Side Kicks" echt nooit iets gedaan en was het een eenmalige zaak. Doodzonde !!!