Curtis Hairston - Curtis Hairston (1986)

1 stem

Soul / R&B
Label: Atlantic

1. Chillin' Out (5:57)
  2. Let's Make Love Tonight (5:33)
  3. (You're My) Shining Star (5:48)
  4. Hold On (For Me) (6:38)
  5. All We Have Is Love (4:48)
  6. Take Charge (4:33)
  7. The Morning After (5:10)
  8. Let Me Change Your Mind (4:56)
avatar van Poeha
Even wat clichés de ring in gooien. Typische mid 80's productie en een kind van zijn tijd. Maar ik mag dit graag horen van deze oud-zanger van B.B. & Q. Band (latere periode). Hij is helaas al in 1996 op 34-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van nierfalen.

Uiteindelijk zijn er 5 singles van dit album getrokken: Let's Make Love Tonight, Take Charge, Chillin' Out, (You're My) Shining Star en The Morning After.

Let's Make Love Tonight, Take Charge en zeker ook Let Me Change Your Mind smaken naar meer.
Jammer dat er niet meer van hem is uitgekomen, zat zeker potentie in.

avatar van gaucho
Echt een vergeten naam die ergens toch iets in mijn bovenkamer teweeg brengt. Even gecheckt op het internet: ik ken 'm vooral van het nummer I want you (all tonight), wat volgens mij nog een redelijke clubhit was in mijn uitgaansjaren. Volgens mij ging die vooraf aan dit album, maar dat nummer is kennelijk nooit op een afzonderlijk album verschenen.
Ik had trouwens geen idee dat deze man ooit zanger was bij de B.B.&Q. Band, terwijl ik daar toch meerdere albums van bezit. Ja, ook Genie, het album waar hij klaarblijkelijk op zong, zonder in de credits te worden vermeld.

avatar van Poeha
Hij zong schijnbaar op de meeste songs van het Genie album, maar inderdaad zonder daar de credits voor te krijgen. Blijft toch vreemd.

I Want You (All Tonight), kwam in 1983 uit.

I Want Your Lovin' (Just a Little Bit) uit 1985 was zijn grootste claim to fame. Komt me, na beluistering zojuist, wel ergens bekend voor.