Fink - Sort of Revolution (2009)

Label: Ninja Tune

1. Sort of Revolution (6:32)
  2. Move on Me (3:39)

met John Legend

3. Six Weeks (3:04)
  4. Nothing Is Ever Finished (4:09)
  5. See It All (5:14)
  6. Q & A (6:17)
  7. If I Had a Million (4:44)
  8. Pigtails (3:52)

met Son of Dave

9. Maker (5:36)
  10. Walking in the Sun (3:18)
(verwijderd)
Ohohoh wat is het weer lekker!!! op naar rotown 21 mei

avatar van Nubis
En de dag erna weer in Amsterdam, jippie!

Btw, klopt de tracklist wel? Op YouTube is de nieuwe single 'Sort of revolution' al te bekijken, maar die staat hier niet op.

avatar van Dystopia
Come so Far = Sort of Revolution?

(Hij is gelekt)

avatar van MichelDumoulin
Dystopia schreef:
Come so Far = Sort of Revolution?

avatar van Mctijn
Het blijft goede albums regenen in de eerste helft van 2009.
Ook dit album blijft na 1 luisterbeurt vragen om meer. 4* voor nu.

avatar van Tha)Sven
Beter dan Distance and Time ? Dat album ken ik een beetje en beviel me wel, vooral het stemgeluid.

James Sawyer
Fink - Sort of Revolution (2009)

Dit is het laatste album van Fink wat ik heb geluisterd en dat zal ook de laatste blijven, een nieuw album zal ik niet eens meer proberen. Hij heeft één redelijk album uitgebracht 'Distance and Time' al was dat het wat mij betreft ook 'net niet'.

Dit is misschien wel het saaiste album van de drie en heb op dit album net als op 'Biscuits for Breakfast' geen pareltje kunnen vinden. Kan in herhaling blijven vallen maar muzikaal is het zeker OK, maar de zang is erg saai en wordt echt totaal nergens interessant. Helaas.

Wat Fink betrfet heb ik hem voor mijzelf een goede kans gegeven, het eerste album wat ik van hem hoorde was 'Distance and Time' en omdat daar enkele tracks op stonden die ik redelijk vond, heb ik de de rest van zijn albums ook maar een kans geveven, maar ben er echt teleurgesteld over.

Ik vind dit dus een fantastisch album!.. En uitermate brilliant opgenomen! :O.. Op de Vincent set met 2 ASW speakers is het net alsof hij in je woonkamer optreed! ..

Ik heb wel degelijk een pareltje kunnen vinden.. If I had a million .. Geniaall. 4,5*

avatar van perrospicados
Ja, echt lekker. Hoorde Nothing is ever finished een keer om 6 uur 's ochtends op de radio en gelijk album diezelfde avond ge-download. Nog steeds lekker voor onderweg bijvoorbeeld

Q & A

sjezus, kan het nog relexter, hier ga ik eens voor zitten

Dit is wel ene plaat die je echt met koptelefoon moet beluisteren

Gisteren wietje derbij en liggend on de couch , heerlijk weggedroomd

Het is erg helder en dichtbij gemixed, en ook vind ik het spelen met geluidsniveau, alsmede de afwissling door muziek bij vlagen naar voren te halen of naar achteren te verdwijnen heel mooi gedaan

Niet elk nummer spreekt me aan, het snellere up tempo werk valt me bijv wat buiten de toon wat mij betreft, maar wat me aanspreekt doet dat met een 5

Kom ik ergens op 3.5 uit, voorlopig

avatar van Broem
Ik beschouw mezelf als een muzikale veelvraat die van veel stijlen houdt. Voorkeur voor prog, fusion en goeie pop/rock. Toen ik Fink's Sort of Revolution hoorde was ik even de weg kwijt. Moeilijk in een hokje te duwen maar zo goed en vet geproduceerd dat de cd bleef hangen. THE X factor of zoiets zal ik maar zeggen. Perfect van kwaliteit, spannend tot het laatste nummer. Sinds Sortof Revolution heb ik alles van Fink. Niks mis mee. Verslavend mooi.

avatar van Minneapolis
Soms snap ik niets van de scores op MM.
Dus dit is Fink's minste?
Na Hard believer vind ik dit juist zijn sterkste. Bij andere Fink albums vind ik de sound vaak wel lekker (en de productie zeker), maar de stem vaak te eentonig, of de composities misschien wel te saai om die stem te compenseren. Bij die platen heb ik dan een paar favorieten die er uit springen, en that's it.

Sort of Revolution en Hard believer echter vind ik sterk op een enkel nummer na. Q & A en See it all zijn mijn favoriete nummers.