Patterson Hood - Murdering Oscar (And Other Love Songs) (2009)

Roots

11. Heavy and Hanging
  12. Walking Around Sense
  13. Back of a Bible
avatar van Klumpie
Mensen die niet kunnen wachten tot de nieuwe DBT uitkomt, kunnen dit album wel proberen. Dit album klinkt als de rustige DBT nummers van de latere platen. Waar het eerste album van Patterson Hood meer weg had van de eerste 2 albums van DBT.

Hier zijn al 7 nummers van deze plaat te horen.

avatar van jeroenheinz
Deze plaat op aanraden van Klumpie beluisterd en het is inderdaad een mooie plaat. Het zijn rustige en relaxed klinkende nummers. Perfect voor een lome dag als vandaag

avatar van heartofsoul
Al beschouw ik mijzelf niet als de grootste “fan” van de Truckers, dit album mag er best zijn. Vooral de tweede helft van het album vind ik aangenaam wegluisteren. Het album is prachtig opgenomen en spat uit mijn speakers, maar uiteindelijk vind ik de songs toch lang niet boeiend genoeg - ik raak niet voldoende meegesleept of ontroerd, en dat is voor mij een voorwaarde voor duurzame beluistering. Persoonlijk en subjectief, zeg ik er maar gelijk bij. Geinig vond ik dat “The Range War” hier ook wordt gecoverd, al vind Ik het origineel van Todd Rundgren wel aansprekender. Dus best een goed album, al zou ik best zonder kunnen.