Mark Lotterman - Better Things to Do (2009)

Folk
Label: Tocado

1. How Wrong Can You Be? (3:03)
  2. Dying Day (4:19)
  3. Hit Me When I'm Weak (2:55)
  4. Hate What You Can Change (And Sing for What You Can't) (4:07)
  5. Better Things to Do (5:12)
  6. Two Years (2:04)
  7. Microwave (0:27)
  8. Until the End of Days (3:38)
  9. Funeral Song (3:27)
  10. 40 Days Pregnant (3:56)
  11. Fart Out of Hell (2:56)
  12. Crazy Way (Part 1, 2 & 3) (4:31)
  13. River Wild (7:42)
  14. New Orleans (1:24)
avatar van thebestfreaks
Wat een leuke, vrolijke, zwartgallige en (dus) gevarieerde blues-rock(+/-)-plaat van Nederlandse bodem. Moeilijk in een zin samen te vatten
Stem en sfeer doen me denken aan Andre Ethier, maar ja, dat zegt niemand wat natuurlijk ...

avatar van niels78
...3 jaar later nog geen reactie. Ik denk dat het niemand wat zegt Inderdaad bestfreaks haha. Ik ga zijn muziek eens beluisteren. Zag hem van de week verschijnen op de luisterpaal

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
niels78 schreef:

Ook die reactie is alweer meer dan 3 jaar geleden. Ik ga hem live zien zaterdag.