menu

Sean Walsh Band - Timetravellersexmachine (2008)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Nederland
Blues
Label: CoraZong

  1. Mr. Cranky Pants II (3:05)
  2. Hey Babe (4:36)
  3. Cinderella Princess (5:25)
  4. Up the Wall (3:05)
  5. Sirkus (11:38)
  6. Free as a Bird (1:40)
  7. Trouble (3:47)
  8. Last Man Standing (3:18)
  9. The Devil Wouldn´t Bargain (2:43)
  10. Little Bridgess (3:31)
  11. Spoonful (5:04)
  12. OneMorefortheHappyFew (4:32)
totale tijdsduur: 52:24
zoeken in:
avatar van Musico Pinjo
4,0
Erg leuke plaat van een bandje dat mij nog niet zo lang bekend was. Geluid op de plaat kent veel variatie, wat soms een voordeel is en waardoor het soms een beetje focus mist. Maar de uitschieters op deze plaat maken veel goed! Luister vooral naar Sirkus, voor mij wel het hoogtepunt van deze plaat.

avatar van Slowgaze
Live is het zeker goed te doen, enigzins garage-achtig gebracht. Ook opvallend dat ze gewoon de riff van "(I Can Get No) Satisfaction" doodleuk 'lenen' en daar gewoon mee wegkomen ook. Hier en daar neigt het verder ook nog naar Led Zeppelin. Het staat mij nog bij dat aan het einde Sean zijn gitaar aan de kant legde, op de picknicktafel vlak voor het podium sprong, daar doorzong, onderwijl de bassist doodleuk door bleef bassen en de drummer achter zijn drumkit vandaan kwam op van alles te meppen: versterkers, buizen, het dranghek voor het podium, etc. Dat soort dingen hadden ze vaker in de set mogen doen.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:44 uur

geplaatst: vandaag om 09:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.