Larvae is weer zo'n onbekend project uit de Ad Noiseam stal. Op dit album (ken verder niks van de beste man) brengt hij een een uptempo/downtempo, soms dnb-achtige mix van industrial. En wie de namen van de tracks niet kan plaatsen, de hint is "Godzilla"

"Mothra" opent met weirde voice samples (die, als ik sommige mensen hier kan inschatten, niet bij iedereen even goed zullen vallen). Hoge, nogal "zagerige" vrouwenstem, maar best apart. Daaronder lekker gedreun en geratel bestaande uit licht gedistorte samples. Uiterst dansbaar materiaal, dat ook nog eens heerlijk piekt naar het einde toe. In "Ghidrah" zijn de dnb invloeden het duidelijks herkenbaar. Scherpe hihats en die typisch dnb bass maken het begin van de track. Later neemt de track wel wat experimentelere vormen aan, iets wat ik best kan appreciëren.
"Mecha" is een wat kalmere track. Lekkere lome beats,wat gepruttel en obscure melodiën. En ook de remix van "Mothra" is wat kalmer. Zo vormt het tweede deel van de EP een rustpunt na het stevigere werk op het eerste deel. Weer heerlijke slome basses, en een vertraagde versie van de Mothra voice sample (klinkt wat normaler zo). Mooie waves maken het nummer af, en zorgen zo dat elk nummer op deze EP wel wat te bieden heeft.
Al bij een een goed EPtje dus, en een positieve kennismaking met Larvae. Mindblowing is het niet, maar wel kwalitatief sterk en aangenaam om luisteren. 4*