Nine - Quinine (2009)

11. Quinine
  12. Push
  13. He Got a Problem
RedLightCityBoy
Na 13 jaar weer een album?! Op youtube staat al 1 nummertje en die klonk niet echt geweldig...maar kan alsnog kan ik niet wachten!

avatar van JLjuju
Ik zie hier wel erg naar uit. Nine was geweldig back in the days.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik moet me sterk vergissen, maar volgens mij is deze al volledig gelekt.

avatar van Kill_illuminati
Het Nike logo

avatar van JLjuju
De hoes lijkt idd veel op een hoes van een nieuw voetbal spel

avatar van JLjuju
Aardig album, word nergens echt bijzonder of goed. Nine's lyrics, ik weet niet of ze zijn verbeterd of verslechterd aangezien ik zijn eerdere albums nooit heb gechecked, zijn matig met af en toe een hoogtepuntje. Qua beats verschild dit album enorm, er staan 2 hoorbare FL Studio-producties op, dan vraag ik me af of Nine niet wat beters had kunnen regelen. 2 nummers zijn wel de moeite waard: Furious en He Got a Problem. De rest is allemaal maar muah

avatar van -marco-
Is dit officieel uitgebracht of alleen als download? Vraag me af waar ik dit kan krijgen!!

Nine heeft ook nog een mixtape, genaamd the return of the hardcore, is ook nergens te krijgen!

avatar van -marco-
Gevonden en direct maar ff besteld, kijk erg uit naar dit album van nine. Heeft 13 jaar mogen duren na zijn laatste release, hoop dat het 't wachten waard was...!!!

Ook kwam ik het mix album van hem tegen: The Return of the hardcore, met tracks van nine opgenomen tussen '99 en '03, welke naar mijn weten nooit zijn uitgebracht:

Zie: CDBaby | Nine | Return Of The Hardcore

Heb de laatse snel weggekaapt!!

avatar van -marco-
Album bevalt me prima en zeker geen tegenvaller, heerlijk nine album en aardige comeback na 13 jaar afwezigheid, als je het mij vraagt.

Uiteraad niet zo goed als zijn debut en cloud9. Voor nu een 3,5, maar zou zomaar hoger kunnen gaan uitvallen!

avatar van JLjuju
Waar is de vioolsample van Quinine van?