Richie Hawtin - Sounds from Can Elles (2008)

Canada
Electronic
Label: M_nus

1. Gernot Lange - Resistance (5:51)
  2. Ryoh Mitomi - Watch Your Step (6:24)
  3. Oliver Dodd - Nervous Part 2 (6:35)
  4. Psyk - Clown (7:12)
  5. Octave - Past Flash (7:39)
  6. Jobody - Spades for Hands (7:28)
  7. Gary Beck - Consumed (6:32)
  8. Marco Dassi - Varese Ist Leer Marco Dassi - Varese Ist Leer [MiniCoolBoyz Remix] (8:35)
  9. Luciano Le Bihan en Exequiel Brandan - Flying (8:35)
  10. Antonio Pocai - 14-12 (6:02)
  11. Jorge Savoretti - You Taste Better Than Danger (9:10)
  12. Larsson - Ability to Jump (8:45)
  13. Kenichiro Kubota - 4 AM (6:26)
  14. Joel Alter - Spektrolit (10:04)
  15. Sebastian Russell - You Freak (7:22)
tuktak
dit was een gratis mixje bij djmag, weet niet of dat op deze site hoort...

Lastig geval. M_nus bevestigt jouw lezing, maar hij is ook gewoon van Beatport te halen. Dus ik weet het ook niet eigenlijk.

tuktak
ik neem aan dat dat de losse afzonderlijke tracks zijn die je dan koopt? dat zou wel logisch zijn iig...
de mix is rechtsboven gratis te downloaden als je op die minus link klikt, wel de moeite waard overigens.

[-] m-nus.com - V.3

Daar is wel te zien dat hij een catalogus nummer heeft (MINUS71) en bovendien te downloaden is op de M_nus site dus ik ging ervan uit dat deze wel op de site mocht.

avatar van T.O.
Overigens zijn dit allemaal onbekende namen voor mij...is dit een unsigned talent mix ofzo ?

avatar van Paap_Floyd
Op Discogs vinden ze dit plaatje leuker dan hier. Maar dat is eigenlijk met de meeste albums daar wel zo
Ik vind het wel een beetje een lage score voor n Hawtin-plaat..