The Greenhornes - Dual Mono (2002)

Label: Telstar

1. Satisfy My Mind (2:50)
  2. The Way It's Meant to Be (2:55)
  3. Three Faint Calls (2:17)
  4. It Returns (2:47)
  5. Hard Times (3:29)
  6. Too Much Sorrow (4:07)
  7. You'll Be Sorry (3:35)
  8. There Is an End (3:05)

met Holly Golightly

9. It's Not Real (3:31)
  10. Don't Come Running to Me (3:28)
  11. Pigtails and Kneesocks (4:18)
  12. Gonna Get Me Someone (3:03)

met Holly Golightly

13. The Way It's Meant to Be [Alternate Version] * (2:46)
  14. Too Much Sorrow [Extended Version] * (7:59)
  15. Summer Breeze * (3:37)
avatar van Hendrix4live
Heb ze gezien toen ze in het voorprogamma stonden van The White Stripes. De bassist en de drummer zitten nu ook met Jack White (the White Stripes) in the Raconteurs.
Moet dit album toch maar eens beluisteren.

avatar van Hendrix4live
Heb nog maar een paar songs beluisterd. Vond het weer zo klinken als hun concert. Erg goed hoor. Klink al lekker in de oren.

avatar van Insignificance
Lekker vettig klinkend rock album, roerend in de sixties. Stampend uit de startblokken, Three Faint Calls fungeert als zomers tussendoortje en het zompige Too Much Sorrow gooit wat melancholie in de mix. There is an End (favorietje) laat je met hulp van Holly Golightly dwalen in de tijden van toen, waar It's not Real in dezelfde sferen weer gas geeft. Ruw met een delicaat randje en genoeg variatie. Best een opzwepend plaatje.