Angerfist - No Fucking Soul (2009)

Dance
Label: Masters of Hardcore

1. No Fucking Soul (5:27)

met Vince

2. Choices (5:10)
  3. 187 (4:38)

met Predator

4. Anticipate (4:37)
avatar van Hellblazer
Wat vreemd dat deze EP pas nu is uitgekomen; op Masters of Hardcore XXVI staat 'No Fucking Soul' al en die cd is al november 2008 uitgekomen! Enfin, de EP is weer wat je kunt verwachten van Angerfist. Harde kicks en overheersende geluiden. Deze formule werkt nog steeds prima vind ik.
No Fucking Soul heeft een heerlijk kickje en is ook weer lekker hard. Toch is dit de op een na ´slechtste´ track als je het mij vraagt. Choices is ook aardig, maar komt slecht op gang. Dit is dan ook de minste track van deze plaat. Het derde nummer is erg aangenaam. Heel leuke melodietjes en een fijne bas hier. Er komen twee melodietjes in voor, beide goed, maar het tweede melodietje (ergens op het laatst pas) is erg goed. Nog steeds niet de beste track dit. Anticipate is een goed werkje van deze gemaskerde man. Harde (maar inderdaad veelvoorkomende en dus ietwat saaie) kick en weer een prima melodie. Komt ook goed op gang en dendert lekker door.

Alles wat je kon verwachten dus, maar heel bijzonder is dit ook weer niet. 3.5*