Hatebreed - For the Lions (2009)

Label: Koch

15. Hear Me
  16. I'm in Pain
  17. Boxed In
avatar van bennerd
Hier ben ik wel naar benieuwd. Hatebreed gaat de Hammerfall-toer op en brengt een coveralbum uit.

avatar van bennerd
Die Madball-cover is echt vet!

avatar van Devoo
Blijkbaar is die al gelekt, maar heb eigelijk weinig zin om het te gaan chekken.

avatar van Slick
Ik vind het zo jammer dat ze geen tracks hebben gekozen die ze naar hun hand kunnen zetten. Metallica speelt covers alsof het Metallica-tracks zijn. Bij deze plaat denk je; waarom wordt metallica zo wack nagedaan?

Zelfs Set it off vind ik in de Madball versie 20X doper. Ze hebben niet eens de moeite genomen om een koortje te doen voor de eerste "Set it Off!" Dit gaat ergens een map in op mijn harde schijf en blijft daar stof vergaren.

avatar van mexoi
Versplide moeite. Ik zie liever een album met eigen songs van de heren!

avatar van JacoBaco
Ik heb hier niet zo'n behoefte aan. Al wil ik ze wel horen om er over te kunnen oordelen.

Volgende maand ga ik naar een concert van Hatebreed en dan zullen ze er ongetwijfeld 1 of 2 gaan spelen.

avatar van discipline
Ik heb niet het hele album gehoord maar ik vind boxed in wel een erg vet nr niet zo goed als de originele(Subzero) maar die is ook niet te overtreffen

Grindpad
niet meer dan aardig coverplaatje.

buiten het feit om dat er (bewust?) hier en daar verkeerde noten worden gespeeld, blijkt dmv deze cd juist wel erg duidelijk hoe een eenzijdige zanger Hatebreed eigenlijk heeft.

aardig dus, geen hoogvlieger