Anti-Flag - The People Or the Gun (2009)

Punk
Label: SideOneDummy

1. Sodom, Gomorrah, Washington D.C. (Sheep in Shepherd's Clothing) (2:50)
  2. The Economy Is Suffering... Let It Die (3:36)
  3. The Gre(a)t Depression (3:08)
  4. We Are the One (3:07)
  5. You Are Fired [Take This Job, Ah, Fuck It.] (1:00)
  6. This Is the First Night (3:33)
  7. No War Without Warriors (How Do You Sleep?) (2:28)
  8. When All the Lights Go Out (3:08)
  9. On Independence Day (2:51)
  10. The Old Guard (4:17)
  11. Teenage Kennedy Lobotomy (1:06)
avatar van Mr. B
Eerste nieuwe nummer te horen op de MySpace site. Klinkt erg goed, beukt wat meer door als de nummers op het vorige album. Ik word erg benieuwd naar dit album.

inderdaad
klinkt terug zoals de albums 'terror state' en 'for blood and empire'
hun beste albums trouwens

eerste indruk is goed

avatar van Norbert
gelekt bitches. eens luisteren dan maar

avatar van Mr. B
Eerste indruk mag er zijn!

avatar van Mr. B
mmmmh wel leuk, maar als de speeltijd erop zit heb ik niet de neiging om dit album gelijk weer op te zetten.
Ik begin met 3*

avatar van gameg
Goed album cker weten!. Ik denk misschien wel dat 'No War Without Warriors (How Do You Sleep?)' het beste Anti-Flag nummer is tot nu toe. Verder blijft 'The Terror State' nog steeds het beste album in mijn ogen.

avatar van Norbert
Ik vind hem weer leuk. Weer lekker catchy ook. Beter dan de vorige, maar wel minder dan mijn favoriet For Blood and Empire.

Hunter
Ja ik vind hem echt heel vet,
SODOM GOMORRAH WASHINGTON DC!!!!!
Dat beukt zo lekker hehe,
Lekkere Punkplaat weer Maar toch af en toe een beetje te poppy of poppunk achtig,
* 4

avatar van AOVV
Het openingsnummer is meteen lekker vinnig, maar daarna wordt het allemaal wat slapper. Beetje op het niveau van de vorige, maar dan wat rechtlijniger.

2,5 sterren

avatar van LinkinPark90
Goed album van Anti-Flag. Niet hun beste maar een album met 11 korte maar krachtige nummers. De tijdsduur is perfect voor zo'n album. Live komen de nummers nog krachtiger over.