Made in Poland - Future Time (2009)

geen stemmen

Polen
Label: Schwartz & Schwartz

1. Future Time (4:52)
  2. Love & Mist (3:59)
  3. No Idż (2:52)
  4. Pada Śnieg (4:46)
  5. Mija Czas (4:24)
  6. Ball in the Wood (4:47)
  7. W Moim Pokoju (5:20)
  8. Blow (6:49)
  9. Anałonce Ciebie Wołam (8:08)
  10. Space Inside (3:00)
avatar van reptile71
Ik heb redelijke verwachtingen van dit album. Ben er al weken mee bezig hem te verkrijgen, maar dat moet uiteindelijk lukken. Hoewel Polen niet zo ver weg is, valt communicatie met 2XM niet mee.
Hier zijn stukjes te beluisteren van de nummers. Iets zegt me dat ik deze MOET hebben en dan ZAL ik hem ook hebben.

avatar van reptile71
Als grote verrassing kreeg ik vandaag een paar exemplaren van dit album in de bus. Als een kind zo blij natuurlijk want ik heb hier al weken achteraan gezeten en ik wist niet eens dat ze onderweg waren.
Eerste indruk is goed.

W Moim Pokoju konden we hier al beluisteren en vind ik een lekker nummer. Zo staan er nog wel wat nummertjes op met die sound.

Voorlopig ga ik deze plaat nog maar eens wat luisterbeurten geven.

avatar van azra
Inderdaad, een lekker nummer. Volgens mij is die hele cd ook wel een hoogtepunt uit de Poolse post-punk muziek. Het klinkt een beetje als Azra (de Kroatische band) alleen veel donkerder.

@ reptile, ik hoop voor jou dat geen moderator het linkje volgt want dan krijg je denk ik een schop onder je kont en wordt de link verwijderd - alhoewel hier op MuMe censuur onbekend is gaat die clip misschien toch over de grens.

avatar van reptile71
Die clip heb ik weken geleden al geplaatst in het post-punk aanraders topic. Het is gewoon de originele clip, kan ik ook niks aan doen. Overigens niks schokkends aan, gewoon een beetje vies, meer niet. Overigens vind ik het resultaat van dit wandkleed van vlees (vanaf een afstandje) helemaal niet lelijk.

avatar van Lin
Lin
Die clip is wel ranzig maar écht goor of aanstootgevend kan ik het niet vinden eigenlijk.... of zegt dit meer over mij?

Nog even een nummer op YouTube gezet: Future Time

avatar van azra