menu

Stat Quo - Smokin' Mirrors (2009)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Gracie

  1. Intro (0:09)
  2. In the Ghetto (2:47)
  3. I Like That (2:36)
  4. Get High (2:23)
  5. Barak Skit (0:30)
  6. Bad Man (1:41)
  7. Mary Jane (3:35)
  8. Pain Goes On (2:52)
  9. Push Me Away (3:44)
  10. Real Talk (2:59)
  11. Swaggin on the Beat (2:59)
  12. The Mirror in Me (2:27)
totale tijdsduur: 28:42
zoeken in:
avatar van Game
4,0
Stat Quo bewijst met dit digitale straat-album waarom hij een van de grootste talenten van de Dirty South scene is. Maar eigenlijk is hij veel meer dan een Dirty South rapper. Hij heeft namelijk inhoud, een geheel eigen stijl en een apart stemgeluid. Over het laatste kan je misschien vallen want zijn stem is echt heel erg apart. Het duurde bij mij even voordat ik hem begon te voelen. Maar de lyrics en de flow van deze man maakt veel goed.

En dit 'album' klinkt niet eens zo zuidelijk, net zoals de 5 mixtapes (in 6 maanden) die hij hiervoor dropte. Er word ontzettend leuk gesampled, de beats hebben iets gevoeligs dat heel goed bij Stat's stem past. Hij gaat net zo makkelijk op een up tempo track zoals In The Ghetto of past zich aan zoals op The Mirror In Me.

4*

Nareno
Ik vind dit album echt typisch Stat Quo sound hebbe:p

avatar van herman
Bericht met enkel de stem erin verwijderd.

avatar van 'State Of Mind'
Hoor net weer eens By My Side van The Re-Up LP en dat maakt mij toch wel nieuwsgierig naar deze plaat Binnenkort maar eens checken.

avatar van Game
4,0
Wat vind je van Get Low van datzelfde album? Met Dr. Dre op de beat

Je zou eigenlijk zijn eerdere mixtapes moeten checken, hij heeft er dit jaar heel veel uitgebracht (stuk of 4 a 5!). Geen schreeuwende DJ's, gewoon muziek. Veel van dat materiaal is beter dan dit album, vind ik.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:47 uur

geplaatst: vandaag om 01:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.