Skinto - Vuurstarter (2008)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Best
  2. Non-stop
  3. Vuurstarter
  4. Easy
  5. Bangen
avatar van oruiz
stuiterende beats en dan die agressieve manier van woordspuwerij. Tsja je moet er van houden, maar mij klinkt dit toch wel aardig in de oren. Een manneke om in de gaten te houden.

Skinto kwam opeens opdagen bij de Missin Link Eindejaarsparade in Watt Rotterdam, omdat er tijd over was tussen de optredens door. Hij kwam misschien nog wel het hardst, iedereen ging helemaal los. Na dat optreden ben ik zijn Vuurstarter Mixtape gaan checken, en het klinkt erg dope! Er komt binnekort een tape uit met Grime uit NL Met o.a. Skinto, Zwart Licht en Noiz Boiz.
De 2de mixtape van Skinto is ook al af: Roekeloos.

Vuurstarter klinkt erg lekker met idd stuiterende beats, en een hongerige Skinto. De teksten zijn niet zo goed, maar daar gaat het niet echt om. Het gaat om de energie en de vibe, en die weet Skinto in dit kleine voorproefje goed over te brengen. 4*

avatar van tovast
best en nonstop vind totaal in het niet vallen vergeleken bij Vuurstarter en Bangen