Ikodora '65 - Harshtikke Slecht (2009)

1 stem

3. Roofplant (4:52)
  4. Roofbouw (10:01)
  5. Bouwwerk (15:23)
jeko
Een nieuwe Ikodora, in een kleine oplage van 21 stuks, allen handgemaakt en genummerd.
Zoals de titel al aangeeft veel harsh noise, dus als je last hebt van ligyrofobie dit album links laten liggen.

R_A_M_O_N_E_S
Ik vond Merzbow enigzins nog vaag en niet echt 'druk' is dit harder ?

jeko
Op het eerste nummer na zijn het toch wel vrij harde tot erg harde nummers wat natuurlijk een vrij relatief begrip is. Iemand die niks met (harsh)noise heeft zal dit waarschijnlijk verschrikkelijk (slecht) vinden en degene die thuis zijn in dit genre zullen het aangenaam hard vinden (hoop ik dan)

R_A_M_O_N_E_S
is deze te koop?

jeko
Als je geluk heb nog te koop bij het label klik

En misschien dat ik binnenkort een download link toevoeg!

sxesven
Geweldige schijf; Bouwwerk is voorlopig mijn favoriet. Wederom puik materiaal, Jelle!

sxesven
Harshtikke fucking lekker!

I'm flattered!

jeko schreef:

En misschien dat ik binnenkort een download link toevoeg!

Belofte maakt schuld!

Hier te downen: