Jonshiephoi schreef:
Bardt, bedoel je niet de overgang van Fisherman/Men naar Owl? Da's mijn favoriete stukje in ieder geval.
Anyways, dit album is echt briljant (voor zo'n klein bandje).
Fijne stem, leuke gitaareffecten, interessante drums, goede opbouw, en dan die sfeer/emotie soms joh...
Dit verdient meer erkenning, of op z'n minst luisteraars.
Het concept/verhaal van het album boeide me niet zo: heb het album zitten luisteren met het bijbehorende stripverhaaltje, maar ik ben daar denk te ongeduldig voor ofzo. Ik ging al weer snel random internetstuff doen.
4*, de lyrics/meanings vind ik niet zo heel boeiend, maar ik luister hem toch wel errrrrrug vaak.
1/ nee, ik bedoel wel degelijk owl naar locksmith. zo ergens na 'escape the symmetry of trees'.
2/ het album is inderdaad briljant! ook live zeer de moeite waard om eens te bekijken. de eerste optredens juist na de release van het album liepen nog wat stroef, maar de laatste keren dat ik ze zag (domino festival in ab!) was het echt geweldig (na locksmith werd dan zelfs deportivo toegevoegd alvorens naadloos verder te gaan met tailor).
3/ het bijhorende stripverhaal kan mij wel bekoren. ten eerste is het geweldig getekend en ten tweede maakt het het (oneindige?) verhaal veel duidelijker. leuke details ook overal.