Sliimy - Paint Your Face (2009)

Frankrijk
Label: Warner Bros.

1. Wake Up (3:10)
  2. Magic Game (2:45)
  3. Our Generation (3:33)
  4. Every Time (3:11)
  5. Paint Your Face (3:18)
  6. Baby (3:05)
  7. Trust Me (3:41)
  8. Mum (4:07)
  9. Waiting For (4:23)
  10. Tic Tac (2:50)
  11. My God (4:02)
  12. See U Again (5:13)
  13. Womanizer [Demo] * (3:39)
RedLightCityBoy
Wake Up komt er vaak voorbij op de buis en dat nummer vind ik nog wel aardig eerlijk gezegt. Lekker vrolijke pop gaat er af en toe wel goed in moet ik zeggen. Nu is een hele cd voor mij misschien iets te veel van het 'goede'. Elk nummer lijkt op elkaar waardoor ik me niet altijd honder procent kan richten op de kwaliteit van dit album. Qua stijl kun je dit gerust vergelijken met Jason Mraz en Mika...

elrayo
Hoezo Mika 2...

Ik vind het nummer 'Wake Up' niet slecht, maar dit is echt een letterlijke kopie van Mika. 1 Mika is wel genoeg.

avatar van sydbarrett
1,0
Ik vind dit ook niks, misschien iets beter dan Mika. Maar persoonlijk vind ik 1 Mika, al 1 teveel.
Hier staan een paar aardige popnummertjes op, maar nergens wil t echt raken en vaak is het gewoon vervelende over de top muziek.

2 sterren

elrayo
De tekst van het nummer Wake Up...

''Run, move, choose, look
Like a kid man like kid
Papa said papa papa said
Ding ding ding dong ding ding ding dong''

En in het refrein:

''I'm Not mister muscle
But I can be loathsome
And I can hustle you''

Ik let meestal niet erg op de teksten in Pop-nummers, maar dit is toch best verschrikkelijk. Het is ook allemaal vrij gay, de hoes van het album, de video van het nummer Wake Up, de teksten en zijn artiestennaam (Sliimy met 2 ii'en!). Niet dat dat verder iets uitmaakt!

avatar van nognooit
Wake Up vind ik een aardig pop nummer, dus daarom probeerde ik het hele album maar eens.

Wat mij vooral opvalt, is dat bijna alle nummers enorm rustig zijn.
Nu begrijp ik de vergelijking van RedLightCityBoy met Jason Mraz en Mika.

Dit is niet mijn ding, evenals dat Mraz en Mika dat ook niet zijn.
Objectief gezien is dit geen slecht album, maar wel wat eentonig en wat soft. Het was beter geweest als er naast Wake Up en Paint Your Face nog wat pittige nummers tussen zouden zitten. Het feit dat ik die twee nummers pittig noem zegt eigenlijk al genoeg.