No-Man - Wherever There Is Light (2009)

Label: Burning Shed

1. Wherever There Is Light (4:21)
  2. Death Was California (3:02)
  3. Counting (4:23)
  4. Carolina Skeletons [Live] (7:10)
  5. All the Blue Changes [Live] (6:39)
avatar van dynamo d
EP die in beperkte oplage wordt uitgebracht. Je kunt hem al bestellen. Wees dus snel want No-Man maakt steeds mooiere muziek.

avatar van c-moon
Fijn, fijn! Een nieuwe No_man release !!!

avatar van vigil
zeker fijn!

Nu ook "normaal" in de winkel te verkrijgen. Zo'n beetje het mooiste liedje van de plaat Schoolyard samen met 2 erg fraaie nieuwe liedjes en zo ongeveer de 2 beste liedjes van deze band in een zeer fraaie live uitvoering!

Wat wil een mens nog meer.

avatar van HeterodoxY
Dit was mijn kennismaking met No-Man (na erover gelezen te hebben op een internetartikel over Steven Wilson), en ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik toen vervolgens de moeite genomen heb om eens te kijken of het wat was. Nu had ik wel het gevoel dat het goed zou zitten, er zijn maar weinig dingen die Wilson (& co.) maakt die ik niet goed vind, maar toch altijd leuk om je verwachtingen bevestigd te zien.

nicoot
HeterodoxY schreef:

Zeker eens de twee laatste studioplaten checken. Schoolyard Ghosts (met het magistrale Truenorth) en Together We're Stranger zijn werkelijk geniaal.

avatar van HeterodoxY
Schoolyard ghosts heb ik ook al, die andere zal op den duur wel komen. Heb verder de mixtaped dvd en wild opera.