Booker T. & The M.G.'s - The Platinum Collection (2007)

Soul / Rock

4. Jellybread (2:31)
  5. Tic-Tac-Toe (2:34)
  6. Can't Be Still (2:01)
  7. Outrage (2:38)
  8. My Sweet Potato (2:46)
  9. Booker-Loo (2:29)
  10. Slim Jenkins Place (2:30)
  11. Soul Sanction (2:37)
  12. Chinese Checkers (2:27)
  13. Mo' Onions (2:56)
  14. Pigmy (3:57)
  15. Home Grown (3:13)
  16. Behave Yourself (3:54)
  17. Be My Lady (2:35)
  18. Soul Dressing (2:58)
  19. Groovin' (2:45)
  20. Summertime (4:41)
JolkiPalki
Heerlijk plaatje met de hits van Booker T. en zijn maten. Ik vind het nogal wat, een hele c.d. alleen maar instrumentaal, maar het boeit gewoon van begin tot einde. Da's m.i. knap. De band behoort nu zeker tot mijn favorieten aller tijden.

Father McKenzie
Het méér dan geweldige Soul-Limbo ontbreekt, toch wel een sleutelsong in het mooie oeuvre van deze band.
Daarom **** en niet het maximum. Maar verder een heel genietbare plaat vol instrumentale soul. Echt tijdloos

Hee, waar is de classic Time is Tight? Of kijk ik soms niet goed?
Dat is toch wel HET nummer van Booker-T.

Father McKenzie
Ook die ontbreekt, dat is zo! Daarom; een leuke verzamelaar, die een goed beeld geeft van de band, maar er ontbreken wel wat sleutelsongs, dat is zo.

JolkiPalki
Ach DE sleutelsong is toch eigenlijk gewoon Green Onions?

avatar van heicro
Nee, want een ander geweldig nummer "Melting Pot" staat er ook al niet op.