Scooter - ...And the Beat Goes On (1995)

Duitsland
Dance
Label: Club Tools

1. Different Reality (5:33)
  2. Move Your Ass! (5:38)
  3. Waiting for Spring (4:29)
  4. Endless Summer (4:04)
  5. Cosmos (6:07)
  6. Rhapsody in E (6:03)
  7. Hyper Hyper (5:00)
  8. Raving in Mexico (6:06)
  9. Beautiful Vibes (5:13)
  10. Friends (5:11)
  11. Faster Harder Scooter (5:07)
Het allereerste album van Scooter en wat mij betreft meteen ook het beste.

avatar van Eddie
Om bij scooter van zijn 'beste album' te spreken, ik zou meer zeggen het album waar ik het meeste jeugd sentiment bij heb. Lekker fout is niet vies.

avatar van Onderhond
Je zal me niet horen zeggen dat het geniale muziek is, maar als er witte wolkjes doorheen een blauwe lucht drijven en het zonnetje schijnt is het eens zo lekker.

Feelgood en schattige mellow. Friends vind ik de beste hier. 3.5*

Destijds helemaal hip.
Vooral toen deze cd net uit was heb ik er erg van genoten maar eigenlijk draai ik het nooit meer.
Ik vind persoonlijk dat Scooter veel te lang is door gegaan en vind ze al jaren lang een uitgemolken act.
Maar zelf schijnen ze er nog lol in te hebben en waarschijnlijk verdient het nog wel lekker, ze moeten maar doen waar ze zin in hebben.

avatar van Sjaan
Gaat toch wel met zijn tijd mee.

jaja mensen. Scooter! weten we het nog? Als klein jongetje (waar is de tijd gebleven) vond ik van alle happy hardcore acts Scooter verruit de beste. Ze waren in Nederland nooit zo heel populair, maar ik heb letterlijk al hun singles (na 'how much is the fish' ben ik gestopt) en wat vooral grappig is, na alle jaren zijn zij de enige die overeind zijn gebleven, niet dat ik ze nu nog zo goed vind, maar toch, een beetje trots ben ik wel.
Later kwam wat altenatievere muziek op mn pad als 'prodigy', 'fatboy slim' en 'Moby'. Nu luister ik zo'n beetje alles dat in de Pop-historie als essensieel wordt beschouwd. Scooter is nog slechts sentiment. Als ik het terugluister weet ik nog precies wat ik er zo goed aan was, hoewel het me nu weinig meer doet. 'Move your ass' was de single die het m deed, en het moet gezegd, ik zou het nummer best op een dansfeest willen horen. Nu ik erover denk... ik denk dat ik maar eens een happy hardcore party in de buurt ga organiseren! ik mis het!

avatar van RogerV
Scooter is heerlijk fout en toch energiek. Muzikaal is het niet zoveel maar het is wel feestmuziek. Ik denk dat als je een optreden ziet je echt helemaal los gaat. Daar zorgt die schreeuwduitser wel voor.

Deze blijft wel de beste. Hier doen ze nog niet echt aan goedkoop jatwerk bij andere dancenummers en oude pophits.

avatar van trebremmit
Nou Hyper Hyper is wel een beetje boel gejat van Ultra-Sonic's Annihilating Rhythm. Verder niet erg want Scooter is best leuk, vooral de nummers van dit album.