Hellsystem - Mad Pimp E.P. (2009)

1 stem

Italiƫ
Dance
Label: Hardcore Blasters

1. Mad Pimp (5:10)
  2. Undercover (5:12)
  3. Vor (5:00)
avatar van Hellblazer
De nummers lijken nogal op elkaar qua opbouw, melodie en kicks. Neemt niet weg dat dit allemaal toch redelijke tracks zijn.

Mad Pimp is het beste nummer wel, misschien wel omdat ik die het eerst hoorde en daarom het origineelst vond. Dit soort melodietjes hoor je niet zo vaak. Hier was de toffe melodie erg aanwezig, maar dat was juist mooi.
Tweede nummer heeft dezelfde stijl melodie met praktisch dezelfde toonhoogtes. Ook dezelfde kicks hier als bij Mad Pimp. Dezelfde soort vocals... Klinkt wel leuk, maar lijkt erg veel op het eerste nummer.
Ook zo bij Vor. Ook hier weer dezelfde kicks, dezelfde soort melodie etc. Dit nummer klinkt wat wilder dan de rest. Dat komt door de melodie die wat meer 'schreeuwende' tonen vertoont.

De nummers zijn wel goed en de stijl van Hellsystem kun je op een verzamel-CD ook goed onderscheiden van de rest. Het is wel een beetje jammer dat hier alles zoveel op elkaar lijkt. 3*