Black Pyramid - Black Pyramid (2009)

Label: MeteorCity

1. ...And the Gods Made War (1:58)
  2. Visions of Gehenna (5:38)
  3. Mirror Messiah (7:07)
  4. No Life King (4:11)
  5. Celephais (1:17)
  6. Twilight Grave (5:51)
  7. The Worm Ouroboros (7:38)
  8. The Cauldron Born (7:45)
  9. Wintermute (7:32)
avatar van trebremmit
Stoner/doom dikke riffs, zwaar en hard. Goeie plaat!

avatar van trebremmit
Laatste paar dagen deze plaat beluisterd, wat een knaller, dikke pot stonder/doom maar dan wel melodieus, lekker hoor.

Ja deze plaat komt wel binnen. Echt origineel is het natuurlijk niet, maar het word wel goed uitgevoerd.
Vette stonerdoom die een beetje ligt tussen Earthless, Sleep en Black Sabbath, ik verzin maar wat?
In ieder geval erg melodieus, maar ook erg zwaar met veel nadruk oo riffs, maar ook die zang mag er wezen.

Begin rustig met 4* maar twijfel er niet aan dat er nog een halfje bijkomt.

fuck dat, dubbel post dan maar en verhoging. Dit is geweldig en moet gehoord worden. Het zuigt je gewoon helemaal op.
Zwaar plaatje, maar aan de andere kant ook heerlijk rifferig.

Dit gaat mee op t strand, maandag in Griekenland. Hoe gek t ook klinkt.

avatar van Jazper
Je dubbel post heeft wel effect, want ik luister er nu naar

Behoorlijk log. Moet wat denken aan Crowbar soms. Ik hoor nu wel in Mirror Messiah een behoorlijk slechte gitaarsolo, maar ala. Klinkt tamelijk ok

avatar van Tha)Sven
Ik ga hier ook maar eens mee aan de slag.

avatar van andnino
Klinkt goed! Ik hoor ze wel eens minder in dit genre.