Soft Cell Marc Almond - Memorabilia (1991)

Alternatieve titel: The Singles

Label: Vertigo

1. Memorabilia '91 (3:58)

met Soft Cell

2. Tainted Love [Remix] (2:59)

met Soft Cell

3. Bedsitter [Remix] (3:39)

4. Torch (4:09)

5. What [Remix] (3:11)

met Soft Cell

6. Say Hello Wave Goodbye '91 (5:23)

7. Soul Inside * (4:39)

met Soft Cell

8. Where the Heart Is [Remix] (4:35)

9. I Feel Love (5:49)

met Bronski Beat

10. Tears Run Rings [Remix] (5:44)
  11. A Lover Spurned (5:40)
  12. Something's Gotten Hold of My Heart (4:43)

met Gene Pitney

13. Say Hello Wave Goodbye 12" [The Long Goodbye - Extended Mendelsohn Remix] * (8:19)

met Soft Cell

14. Waifs & Strays [Grid Twilight Mix] * (6:37)
Een beetje een onevenwichtige verzamelaar van Mister Almond.
Na het afschuwelijke bericht van het ernstige ongeluk dat hij afgelopen zondag heeft gehad kan ik alleen maar hopen dat hij (één van mijn favoriete pop-helden) er toch weer helemaal bovenop komt, zodat we toch nog een hoop moois van hem tegemoet kunnen gaan zien.

avatar van vigil
Nou 6 en een half jaar later kunnen we toch concluderen dat hij er weer bovenop is gekomen

Gelukkig wel: hij lijkt productiever dan ooit

avatar van lennon
Eindelijk vond ik een verzamelaar van de man waar zowel zijn hits, als die met Soft Cell op stonden.

Ik ben geen liefhebber van zijn complete albums, dus dit was een uitkomst.

Wordt ik toch teleurgesteld, want Tainted love lijkt opnieuw opgenomen (waarom? Torch is wel het origneel?) en ook het fantastische tears run rings heeft een soort jaren 90 jus eroverheen gekregen wat toch de kracht uit de song haalt.

De verzamelaar die ik wenste, voldoet dus helaas ook niet aan de verwachting. Jammer.

Tja, maar deze is dan ook niet voor niets 'onevenwichtig' zoals ik al eerder zei.

Er schijnt een Almond verzamelaar aan te komen en van Soft Cell zijn toch echt betere verzamelaars te vinden.