The Outpatience - Anxious Disease (1999)

1 stem

Label: Musikitchen

1. Inbred (3:04)
  2. Wound Up in a Vega (4:21)

met Izzy Stradlin

3. Dragon in the Flames (4:29)
  4. Cold Duck (5:02)
  5. Heart Again (3:50)
  6. Anxious Disease (5:33)

met Axl Rose en Slash

7. Walk on By (4:38)
  8. Smokin' Dope and Sippin' Tea (3:11)

met Steve Stevens

9. Love (3:22)
  10. Black Eye (3:42)
  11. All the World Is Asleep (3:21)
  12. Purchase My Freedom (2:03)

met Duff McKagan

13. I.F.H. (3:13)
Guitars & Wings
Band rond West arkeen die nauwe banden had met Guns & roses. Zanger is michael shotton (von groove / LRS /air time). De muziek is vrij ongecompliceerde rock die in de verte wat weg heeft van gnr, zij het wat minder rommelig uitgevoerd.
Cd bevat mijns inziens iets teveel ballads/semi ballads; meer rockers had zeker een hogere score gegeven. 7,5

TimZor
Deze een keer op de gok gekocht, vooral vanwege dat volgens mij wel alle leden (ex-leden) van Guns n Roses een bijdrage hebben geleverd aan deze cd. Maar wat een tegenvaller, en inderdaad zoals hierboven staat ook wel erg soft.

MW Flevoland
TimZor schreef:

Deze inderdaad ook gekocht vanwege de GNR bandleden, een paar keer gedraaid om het even de tijd te geven, maar ook dat heeft niet geholpen. Kan er ook absoluut geen voldoende van maken.

avatar van gigage
De titelsong had zo op "It's five o clock somewhere" gemikt kunnen worden. In de achtergrond horen we Axl nog meegillen. Slash draagt ook zijn steentje bij. Heerlijk meeslepend. Deze track mag niet ontbreken in je Slash playlist.