Otto von Schirach - Maxipad Detention (2006)

1 stem

Electronic
Label: Ipecac

1. Toma Liquido de Ballena (0:30)
  2. Tea Bagging the Dead (3:55)
  3. Ear Ointment (1:02)
  4. Alligator Waltz (3:43)
  5. Trick Snitch (Car Jacking Master) (4:05)
  6. Cantaloupe Syphilis Gravy (3:12)
  7. Maxipad Vegetation (0:49)
  8. Three Billion Electron Volts (4:29)
  9. Frog Gingivitis (2:32)
  10. Menstrual Dolphin Communication (2:58)
  11. Submarine Mammal Milk (4:24)
  12. Rumbling Cork Screw (3:08)
  13. Strawberry Phlegm Salad (1:22)
  14. The Seventh Juggler (3:33)
  15. Translator Kuthumi (3:59)
  16. Denominize Decibel (4:08)
  17. Swollen Whale Abdomen (3:22)
  18. Levanta el Limpiador (2:32)
joranomic
De enigste cd die ik van Dhr Schirach heb, lekker hard breakcore album met echt smerige stukjes, de eerste minuut van submarine mammal milk bijvoorbeeld, waar je een combinatie hoort van een likkende hond en een kreunende vrouw en later nog een huilende baby.

soms dus heel vies maar wel rete-vet.

ik kan je aanraden om hem live te zien, is het echt waard en de muziek komt veel meer tot zijn recht. Dit is voor mij toch wel de beste/vetste breakcore die ik live heb gezien.

De beste nummers van het album vind ik , Alligator Waltz, Tea Bagging the Dead, Three Billion Electron Volts en Submarine Mammal Milk.
3*5