Clark - Totems Flare (2009)

Electronic
Label: Warp

1. Outside Plume (4:22)
  2. Growls Garden (5:00)
  3. Rainbow Voodoo (4:37)
  4. Look into the Heart Now (4:03)
  5. Luxman Furs (4:09)
  6. Totem Crackerjack (5:22)
  7. Future Daniel (4:10)
  8. Primary Balloon Landing (1:18)
  9. Talis (3:08)
  10. Suns of Temper (5:42)
  11. Absence (3:10)
tuktak
nog even geduld, en dan kunnen we concluderen dat turning dragon beter was

avatar van KampF
Ik had dit niet verwacht.. Snelle opvolger van zijn GG EP. Deze is reeds gelekt overigens.

DevendraBan
Ja, juist afgelopen, weer moeilijk om bij stil te zitten. Clark levert opnieuw een fijn plaatje af.

tuktak
turning dragon is beter

DevendraBan
Wat helemaal geen grote verrassing is, meesterlijke cd. Deze is lekker maar iets te vlak, naar mijn zin, blijft beetje aan de oppervlakte zitten.

avatar van kinjutsu
tuktak schreef:
turning dragon is beter

Haha geen sprake van! Dit is echt wat ik gehoopt had dat TD zou zijn!
Zeker beter dit Ook nog 303 sounds , kan niet meer stuk

avatar van luc011190
Rainbow Voodoo

avatar van Goodfella
Grappig dat Clark eigenlijk nog steeds tracks maakt à la Clarence Park tracks van 1-2 minuten, maar deze nu stiekem verstopt in tracks van meer standaardlengte, om vervolgens twee tot drie keer de sfeer en feel van zo'n track helemaal om te gooien.

Vind daarom nog steeds Empty the Bones of You Clarks beste album. Benieuwd wanneer 'ie z'n huidige veelomvattende, energieke en originele stijl (ergens tussen mooi/rauw/subtiel/lomp) in een kwalitatief evenwichtig geheel op één release tovert.

Wel dik dit verder, met best geslaagde vocals (vooral Growls Garden) en een aangenaam tandje opgefokter dan Turning Dragon.

avatar van trebremmit
Op het einde zakt de plaat toch wat in, driekwart van de plaat is boeiend.

avatar van pimpamhenk
Clark wist altijd al leuke muziek te brouwen, maar slechts in flarden. Op deze cd krijgt hij het af en toe voor elkaar om die flarden tot een track te smeden. Dat pakt op sommige momenten echt fantastisch uit. Growls Garden is voor mij tot nu toe dé track van 2009. Die track blijft maar gaan.
Voor de rest houdt Clark het leuk. Niet bijster speciaal spul, maar gewoon leuke flarden muziek. 3,5* voor dit leuke album...

avatar van Antie
"look into the heart now" met dat acid beatje daarbij

avatar van Supernormal
Dat einde van Outside Plume; daar komt 'ie zo goed weg met het herhalen van een doodsimpel akkoordje. Fantastisch, hoe hij dit voor elkaar krijgt zo'n vette tune te maken met technieken die op papier neigen naar platvloerse rommel.