MD. 45 - The Craving (2004)

Metal / Punk
Label: Capitol

1. Hell's Motel (4:41)
  2. Day the Music Died (4:38)
  3. Fight Hate (2:51)
  4. Designer Behavior (3:30)
  5. The Creed (4:58)
  6. My Town (3:11)
  7. Voices (3:36)
  8. Nothing Is Something (3:57)
  9. Hearts Will Bleed (3:11)
  10. No Pain (2:50)
  11. Road Man (2:57)
  12. Chutney (4:21)
  13. Segue [Instrumental] (1:24)
  14. The Creed [Megadeth Demo] (5:19)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
De versies op dit album zijn niet dezelfde als die op de originele release uit 1996. Meer info hierover is te verkrijgen bij toevoeger Dexter .

avatar van Kondoro0614
Een beetje een uitgemolken aftreksel van Megadeth komt bij mij als eerste op bij het luisteren naar MD.45. Waar ik dan toch wel de riffs en de solo's kan waarderen is er een onsamenhangend gezelschap bezig met muziek maken en vind ik het niet echt leuk op elkaar ingespeeld worden. Zo heb je mensen uit verschillende klasses en dan komt MD.45 er natuurlijk uit. Leuk dat Dave Mustaine de zang voornamelijk verzorgd. Toch kent dit album toch wel een paar leuke nummers al zouden dat er maar een paar zijn, en het kent ook verschrikkelijke nummers. Ik had er denk ik iets meer van verwacht.

0,5
Ik heb deze plaat gekocht in 1996 juist omdat Dave niet zou zingen op deze plaat! Moest er toen even aan wennen maar ik was best snel "om" en vind het nog steeds een lekkere rock plaat.... maar! ik kom er nu net achter dat Dave dus in 2004 de zang van Lee Ving er af heeft gedonderd en dat maakt een groot verschil! Het klinkt nu nergens meer naar, de zang ligt nu op de muziek, de zang is ronduit slecht en amateuristisch en past niet bij de muziek! Het klinkt een beetje als nirvana, ongecontroleerde tering herrie waar je niks mee kan. Dave heeft voor de zoveelste keer iets verziekt.... jammer!