James Last - James Last Presents George Walker (1967)

geen stemmen

10. Plaisir D'Amour
  11. Goin' Out of My Head
  12. Sound of Music
avatar van nlkink
Een vreemd uitstapje van James Last. Hij ging de samenwerking aan met de uit Montreal afkomstige zanger George Walker. Samen werken ze zich door een aantal standards en een enkele compositie van Last. Op YT zijn de liedjes te vinden en ik was aangenaam verrast. George Walker klinkt een beetje als Michael Bubblé. De arrangementen versterken het effect enigszins. Het is vreemd en enigszins een mysterie dat Walker verder niet meer aan het uitbrengen van materiaal is toegekomen. Luisterend naar de liedjes op YT moet ik constateren dat Walker iets had moeten kunnen bereiken.
Na dit album ging James Last weer over tot de orde van de dag.