The Core Supremacy E.P. (2005)

Dance
Label: Masters of Hardcore

1. Angerfist - The World Will Shiver (The Official Masters of Hardcore 2005 Anthem) (6:25)
  2. Angerfist - Take U Back (6:05)
  3. Base Alert - Ojeeoink (5:13)
  4. The Masochist en Bass-D & King Matthew - Get Retarded (5:58)
  5. DJ Outblast - Master's Symphony (5:53)
  6. The Masochist - Antimix [Neophyte Remix] (4:28)
avatar van Hellblazer
The World Will Shiver is een track die de meeste Angerfist-haters denk ik nog wel kunnen waarderen. Het is veel rustiger, minder overheersend. Ik vond hem zelf wel ietwat mager. Melodietje stond me niet zo aan en daardoor accentueren de saaie kicks, wat de track niet ten goede doet.
Take U Back heb ik dan veel liever. Leuk melodietje en de kicks klinken direct beter. Leuke opbouwtjes af en toe en af en toe een vocal die me verder niet boeiden.
Ojeeionk is al een oudere track net als nummer 4, 5 en 6. Base Alert heeft hier ook een aardig werkje neergezet. Leuke olifantgeluiden wat later een soort melodie vormt. Prima breakje ook wat in een goed ritme loopt.
Get Retarded word hier ook niet echt gewaardeerd, als ik de reacties zo lees. Ik zelf vond het best meevallen. Tuurlijk, niet het meest hoogstaande werk, maar toch, dit is wel te doen voor een keer. Best aardig melodietje en de gillen waren ook best leuk bedacht, hoewel het soms wel geforceerd word als de melodie en de kicks stoppen.
Master's Symphony heeft ook een best tof melodietje met standaard kicks en het klassieke gezang is ook best mooi. Spijtig is wel dat Outblast zo commercieel is, maar daar ga ik niet op oordelen.
Neophyte's remix van 'Antimix' heeft grappige voicesampletjes en toch is het niet zo'n soft nummer. Leuk nummertje wel.