Deep Dish - Penetrate Deeper (1995)

Dance
Label: TRIBAL

1. Elastic Reality - Casa de X (Deep Dish Does X) (8:35)
  2. Elastic Reality - Casa de X [Deep Dish Chamber of Sound Dub] (3:23)
  3. Brian Transeau - The Moment of Truth [Brighter Days Remix] (4:56)
  4. Watergate - Lonely Winter [Dubfire's Sub Dub] (4:40)
  5. Deep Dish presents Quench Dc - Higher Frequency [Danny's Ballroom Edit] (7:53)
  6. Naomi Daniel - Feel the Fire [Deep Dish Burning Remix] (5:44)
  7. Brian Transeau - Relativity [Carl Craig's Urban Affair Dub] (3:44)
  8. Deep Dish presents Quench Dc - After Ours [Danny's Ballroom Edit] (5:03)
  9. Moods - A Feeling (Deep Feeling) (4:52)
  10. Watergate - Lonely Winter [Sharam's Blue Dub] (3:46)
  11. Deep Dish presents Prana - The Dream (Sharam's Deep Dish Dreamscape) (8:19)
  12. Deep Dish presents Prana - The Dream (Dubfire's Dream of Paradise) (4:32)
  13. Brian Transeau - Relativity [Deep Dish Remix] (3:53)
  14. Brian Transeau - The Moment of Truth [Blue Note Dub] (5:48)
avatar van YoG
YoG
Heerlijke vuige, ranzige, garage-club-house
Voor een uitermate geile pre-party

Erg 90s.. met tijdloze 'feeling'..

Het origineel is uit de vroege 90s

YoG: mooi beschreven. Echt een geweldige mix dit, kan er weinig bedenken die hieraan kunnen tippen. Zowel de nummerkeuze als de overgangen zijn bijna perfect. Beste productie van Deep Dish.

avatar van RogerV
Tja dit is natuurlijk buitengewoon sterke en retegeile housemuziek waarmee Deep Dish zich op de kaart zette.

Het hele album past perfect in het tijdsbestek (mid 90's). En het doet terugdenken aan broeierige zomers terwijl ik het pas veel later heb leren kennen (destijds was ik scholier). Knap dat het toch dat gevoel weet op te wekken.

avatar van trebremmit
Kende dit nog niet van Deep Dish, een andere stijl dan ze later hadden maar dit bevalt me misschien nog wel beter. Meeste tracks zijn van Deep Dish en BT die later wat meer trance ging maken. Heerlijke 90's house of deep house met een onweerstaanbare groove.

avatar van trebremmit
Toch iets minder enthousiast tegenwoordig, vooral omdat het nogal matig gemixt is.

avatar van GrafGantz
DeepestDish schreef:
de overgangen zijn bijna perfect.

trebremmit schreef:
nogal matig gemixt