menu

Arovane & Christian Kleine - Yeer - Disper EP (2000)

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Duitsland
Electronic
Label: Awkward

  1. Yeer (5:17)
  2. Disper (6:28)
totale tijdsduur: 11:45
zoeken in:
avatar van Onderhond
3,5
Nog zo'n leuk split EPtje met Duitse lounge/downtempo/electronic. Weer chille melodieën en zweverige ritmes. Niet de meest begeesterende muziek, maar wel lekker kalmerend.

De A-Kant gaat naar Arovane. Net iets koeler dan Kleine's track, en het klinkt ook net allemaal iets electronischer. Leuke ambient met daarover licht glitchy ritmes en vervormde basses. Bloeit naar het einde ook wat meer open, en laat een aangename indruk achter.

Kleine's input blijft toch net iets beter met wat warmere klanken en iets interessantere ritmes. Zeer mooie ambient strings, en een track om lekker op weg te zwemen tijdens een stille zonsondergang. (rara wat draaide ik in de wagen deze avond ).

Leuke EPtje dus, maar weet zich (en dan vooral Arovane's track) net niet genoeg te distantiëren van andere nummers in het genre. 3.5*, dat zeker, voor meer moet het toch allemaal net wat herkenbaarder en minder inwisselbaar.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:25 uur

geplaatst: vandaag om 09:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.