Fimbulwinter - Servants of Sorcery (1994)

Noorwegen
Label: Hot

1. Intro (1:05)
  2. When the Fire Leaps from the Ash Mountain (6:04)
  3. Servants of Sorcery (6:53)
  4. Black Metal Storm (3:12)
  5. Fimbulwinter Sacrifice (7:44)
  6. Morbid Tales * (3:38)
  7. Roaring Hellfire (7:36)
avatar van Teh_Pwnerer
Dit noemen we nou echte rouwe Black Metal zoals het hoort. Ook een van de eerst bands van Shagrath(Dimmu Borgir) dacht zelfs de eerste.

avatar van Edwynn
Een tijdje geleden nog opnieuw uitgebracht met wat demospul erbij. Echt een leuke schijf uit de goede oude tijd.
Servants Of Sorcery staat vol met elementaire black metal die klinkt als een cirkelzaag die door de romp van een stalen Oostduitse douaneboot probeert te komen. De vonken vliegen eraf en hier en daar is het nog best episch ook. Je moet je wel door het demogeluid heenbijten. Maar dat is de oude rotten hier wel toevertrouwd toch?