Soulstice & SBe - Beyond Borders (2009)

Verenigde Staten / Belgiƫ

met Zap Mama

14. Closer

met Isabel Novela

avatar van J.M.
Hier kijk ik wel naar uit. Snippets klonken al goed. Weet iemand wanneer deze uitkomt?

Rene1979
Beyond borders (single) en de track met kev brown klinken al veelbelovend... relaxte beats en goeie rhymes

RedLightCityBoy
Unfold mag er ook wezen, lekker nummer!

avatar van D-Clutch
Op het eerste gehoor valt dit totaal niet tegen. Wel aardig dat Brainpower ook een verse dropt.

Dit gaat zo rond de 3,5 of 4 uitvallen.. sterk album.

9. No Place Like It

avatar van Rhythm & Poetry
Hey Belgie wordt op de hiphopkaart gezet. Sbe is een redelijke producer maar erg origineel is hij niet. Toch moet ik hem nageven dat hij zijn samples netjes toepast. Soulstice en de vele gastartiesten die langs komen scoren bijna allemaal wel een voldoende. Maar ook hier voor geldt dat het niet echt heel bijzonder is. Dit wat standaard album krijgt van mij een voldoende.

Rene1979
Ik vind dit toch een erg fijn album.
Soulstice is een hele goede mc en ook de belg doet zijn best met de beats

Rene1979
Heb hem toch een halfje verlaagd. Heb de cd nu origineel maar sommige rappers hadden ze hier beter niet op kunnen zetten