R. Kay - 100% Damage (2009)

Label: Sterrenlaan

1. Intro (2:15)
  2. Damage (3:05)
  3. Kid van de Laan (3:00)
  4. In de Fik (2:39)
  5. Swagger Kid (3:29)
  6. Doe 't voor Je Boy (3:46)
  7. Onbewoond Eiland (3:08)
  8. Me Do' (2:58)

met Turk

9. Mama Zei (3:47)

met Kempi

10. 1 Laan (2:45)
M-Ty
deze ep/mixtape heeft me positief verrast, sterker nog ik vindt hem op sommige fronten beter dan frontman kempi (sterrenlaan ceo)

avatar van Capo Regime
Ik weet niet of het per se sterker is, ik vind het in ieder geval jammer dat hij Kempi soms een beetje nadoet. met zinnen als Doe't Voor Je Boy enzo. Dat je getekend bent door kempi wil niet zeggen dat je netzoals hem moet klinken. Maar er kan opzich wel toekomst in zitten denk ik.

avatar van MJ_DA_MAN
Capo Regime schreef:
In Eindhoven en omgeving praat zo'n beetje elke Antiliaan onder de +/- 25 jaar voortaan zo (niet discriminerend o.i.d. bedoelt; heb veel Antillianen als vrienden), dus Kempi nadoen lijkt me onjuist.

avatar van tovast
de tracks Damage en Kid v/d Laan zijn sowieso al hard, maar de rest heeft mij ook verrast.
persoonlijk vind ik hem een stuk beter dan kempi.

BattlePack
Vind deze man een beetje eentonig.. Als ik hem luister klinkt het altijd hetzelfde.

The Opinionated
R. Kay heeft zeker talent (zijn sessie bij 101barz bewijst dat onder andere) maar de tracks op deze EP zijn te matig. Desondanks geef ik toch net 3*

avatar van MJ_DA_MAN
Geloof het of niet, maar ik vind dat Kempi het nummer Mama Zei ''maakt''. Ik meen die sample overigens te herkennen maar weet niet waarvan.