Fredo Viola - The Turn (2009)

Pop / Folk
Label: Because

1. The Turn (A Pagan Lament) (5:24)
  2. The Sad Song (3:50)
  3. Friendship Is... (2:38)
  4. Red States (4:16)
  5. The Original Man (2:48)
  6. Risa (2:38)
  7. Robinson Crusoe (4:33)
  8. K Thru 6 (3:30)
  9. Moon After Berçeuse (2:33)
  10. Puss (3:29)
  11. Death of a Son (4:47)
  12. Umbrellas (4:54)
avatar van pejo
Na het lezen van deze recensie:
Fredo Viola - The Turn | CD-recensies | Humo: The Wild Site
benieuwd geworden. Moet er nog goed naar luisteren, maar als je de Fleet Foxes leuk vind, dan zal dit zeker bevallen.

avatar van popstranger
Fredo Viola gebruikt vooral zijn stem als instrument en maakt een best intrigerend album. Als je zou twijfelen luister dan vooral eens naar Robinson Crusoe; een mooie song over vriendschap en hoe die voorbij gaat, het keyboardgeluid lijkt al eens dienst gedaan te hebben bij een nummer van Grandaddy. Lag al een hele tijd stof te vergaren in mijn cd kast maar vandaag toch nog eens boven gehaald en blijkt toch een best origineel album en vormt samen met de bijhorende dvd toch wel een mooi geheel...