Aaron Martin - River Water (2008)

1 stem

Avant-Garde
Label: Preservation

1. Alison (5:59)
  2. Sisters (5:57)
  3. Cord Blood (2:09)
  4. Moon Jellies (6:52)
  5. The Shape of Leaves (2:18)
  6. Tar Paper (6:53)
  7. Tire Swing (4:21)
  8. Mannal Street (4:41)
  9. Burning Honey (3:59)
  10. Trees Are Smoke (3:41)
avatar van sluiswachter
Luisteren naar de radio schiet er bij mij meestal bij in, dus ik vind het erg handig dat de nieuwsbrief van 'dwars' er is, lekker wanneer het mij uitkomt luisteren naar enkele essentiële sessies uit het programma. Zo kom je nog eens op iemand als Aaron Martin uit. Je wilt niet weten hoeveel instrumenten en allerhande andere geluidsbronnen hij wel niet gebruikt op deze plaat (ze staan netjes opgesomd op de hoes), maar de muziek klinkt desondanks heerlijk eenvoudig. Wat niet in de weg staat dat er een grote emotionele rijkdom in doorklinkt. Deze plaat was aanleiding om hard op zoek te gaan naar meer van deze man, maar de cd's blijken moeilijk verkrijgbaar (ik heb er nog drie in bestelling staan en dat duurt maar en duurt maar). Dit soort cd doet je beseffen dat er heel veel wonderschone muziek in de wereld wordt gemaakt, maar dat het nog niet zo eenvoudig is om de cd's ook daadwerkelijk op te sporen.