DJ Vadim - U Can't Lurn Imaginashun (2009)

1 stem

5. Beijos (3:40)

met Heidi Vogel

6. Saturday (4:18)

met Pugz Atomz

7. Strictly Rockers 215 (3:44)
  8. Under Your Hat (4:42)

met Kathrin Deboer en Governor Tiggy

9. Game Tight (3:15)
  10. You Are Yours (3:04)

met Yarah Bravo

11. Maximum (5:08)

met La Methode

12. I Want You Shout Out (4:17)

met Sabira Jade

13. Always Lady (3:47)

met Pugs Atomz en Wes Testless

14. Pink Stiletos (2:53)

met Sunny

15. Thrill 103 (4:37)
  16. Rock dem Hot (4:08)
  17. Hidden Treasure (3:34)

met Sabira Jade en Kwasi Asante

18. Tu He Ma Ne Toddy (4:23)
Mb.
Vaag? Dat is het laatst afgeleverd werkje van DJ Vadim, bekend van het hip-hop trio One Self. Op zich is dit geen verrassing want zijn producties bij One Self zijn ook te bestempelen als apart en een albumtitel als 'U Can't Lurn Imaginashun' spreekt boekdelen.

Het concept? Een grote mengelmoes van allerlei muzikale invloeden, kort samen te vatten in voornamelijk Hip-Hop meets Reggae en Electronic. Aan originaliteit geen gebrek dus. Een heel mooi voorbeeld van deze mengelmoes is de track "Beijos".

Succesvol? Deels, want dit project is een typische 'hate it or love it'. Je moet dit album snappen en je laten meenemen in de aparte producties van Vadim. Ondanks de vele verschillende invloeden die te vinden zijn op het album blijft het een solide eenheid, en dat is knap.

Misschien wel een foute sfeer, maar toch kan ik zeer genieten van deze plaat. Het is gewoon fris. De hier en daar autotune-achtige dingen zijn eerder een toevoeging dan een belemmering. Soms zijn de vele kleuren wat te veel van het goede, maar het gehele plaatje is prima in orde.

Rene1979
Ken geen rapper die hier meedoet....
Zijn het wel rappers?

Mb.
De helft van de gast artiesten zijn rappers. Ken je femcee Yarah Bravo niet?

EDIT: Toch overheerst instrumentaal en zang.

Mb. schreef:
De helft van de gast artiesten zijn rappers. Ken je femcee Yarah Bravo niet?

Nee zegt me niks....
Zal het is downloaden ben benieuwd

Rene1979
Pareltje van deze cd is That Life...
Voor de rest digg ik dit totaal niet...
Beats zijn goed maar de gasten totaal niet

avatar van FCEstebandido
Thrill seeker!!! Dit vind ik zijn beste album totnogtoe